Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Dolfijnen Nieuwsbrief - augustus

Dolfijnen Nieuwsbrief - augustus

Dolfijnen Nieuwsbrief

Beste (ouder(s)/ verzorger(s) van) ‍,

 

Het zomerkamp is al een aantal weken geleden en we hopen dat alle deelnemers ervan hebben genoten. De leiding heeft het in ieder geval erg naar hun zin gehad. Nu nog een paar dagen wachten en dan gaan de opkomsten weer beginnen en starten we met een nieuw spetterend scouting seizoen met ook een nieuw stafteam.


Nieuw stafteam

Met de start van het nieuwe scouting seizoen zijn er een aantal wijzigingen in het stafteam. Jochem zal helaas bij de dolfijnen vertrekken en vanaf volgend jaar leiding geven bij de Zeeverkenners. Wij bedankten Jochem voor zijn inzet de afgelopen 3 jaar. Hiervoor krijgen wij gelukkig wel 2 nieuwe stafleden bij die vanuit de Wilde Vaart instromen.

 

Vanaf aankomende zaterdag zullen hierom Timo en Bas starten als leiding bij de dolfijnen! Hiermee bestaat het stafteam uit:

 

- Thimo van Miltenburg – Schipper

- Sam kramer – Stuurman

- Jeremy van Raaij – Stuurman

- Bojay Stam – Stuurman

- Timo Janssen – Stuurman

- Bas Lucassen – Stuurman

 

Overvliegen – 2 september

De eerste opkomst van het nieuwe jaar op 2-september-2023 gaan wij gelijk overvliegen. Dit betekent dat de oudste kinderen van elke speltak gaan overvliegen na de volgende speltak. 

 

De kinderen kunnen doormiddel van het overvliegen een passend afscheid nemen van hun huidige speltak, waarna ze ontvangen zullen worden door de nieuwe speltak.

 

Het overvliegen zal op Tull en t' Waal plaatsvinden en duurt van 9:00 tot 12:30. Aan het einde van de opkomst zal er ook een officieel gedeelte plaatsvinden, waarbij de kinderen geïnstalleerd worden in de nieuwe speltak. Hierbij zijn de ouders welkom om te komen kijken. We starten rond 12:05 met het officiële gedeelte.

 

Mocht je nog vragen hebben over de volgende speltak, dan kan er contact op worden genomen met de Thimo.


Voor de dolfijnen die overvliegen zal dit de laatste nieuwsbrief zijn. Via ons website –> Inloggen -> Voor leden -> Jouw gegevens -> Wijzig uw profiel kunt u zich aanmelden voor de Orca, Zeeverkenner en Wilde Vaart Nieuwsbrief en eventueel afmelden voor de dolfijnen nieuwsbrief.

 

Eerste “Normale” opkomst van het jaar – 9 september

Zaterdag 9 september gaan we weer op Fort Vreeswijk starten met de normale opkomsten en het nieuwe stafteam. De opkomsttijden blijven hetzelfde. Dit betekent dat wij om 10:30 verzamelen en de kinderen om 12:30 weer opgehaald kunnen worden.

 

Tijdens deze opkomst zullen een hoop nieuwe dolfijnen lid worden van de groep. Deze hebben afgelopen jaar helaas op de wachtlijst moeten staan, maar staan nu klaar om gelijk een hoop nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken! Mocht je zelf nog een broertje, zusje, neefje, nichtje, vriendje of vriendinentje hebben die graag lid wordt van de waterscouting, stuur dan een e-mail naar dolfijnen@prinsbernhardgroep.nl of stuur een bericht naar Thimo.


Vriendendag – 10 september

Zondag 10 september is er weer een vriendendag met ons wachtschip ‘De Nieuwe Zorg’. Tijdens deze dag zullen wij met alle geïnteresseerde een heerlijk vaartochtje maken op de Lek. Hierbij vertrekken wij vanaf ons vaste ligplaats in Tull en ’t Waal. Wij zullen om 10:30 verzamelen en om 11:00 vertrekken. De verwachting is dat wij om 16:00 terug zijn op onze ligplaats.

 

Deelnemen aan de vriendendag kost € 20,- voor niet leden en € 5,- voor jeugdleden. Kinderen dienen altijd begeleid te worden door een ouder. Door deel te nemen ondersteund u het schip en daarmee ook de groep. 

 

Indien u niet meekan, maar toch het wachtschip (en daarmee de groep) wilt ondersteunen, kunt u lid worden van de vrienden van de nieuwe zorg, zie voor meer informatie www.prinsbernhardgroep.nl/nieuwezorg/vrienden.


Om je aan te melden voor de vriendendag of voor vragen kunt u een e-mail sturen naar nieuwezorg@prinsbernhardgroep.nl 


Zie de bijlage voor de volledige uitnodiging.


Geen opkomst – NK-lelievletzeilen

In het weekend van 23 september is weer het NK-lelievletzeilen in Zeewolde. De dolfijnenstaf zal ook meedoen aan deze wedstrijd. Hierdoor zijn er helaas niet genoeg stafleden, om de dolfijnenopkomst door te laten gaan. Vanaf 30 september zullen we klaar staan bij de opkomst.


Rabobank clubsupport

Wij doen dit jaar wederom mee als de Rabobank clubactie als vereniging Scouting Vreeswijk (Prins Bernhardgroep + Liverstonegroep). Zoals vele waarschijnlijk al eens is opgevallen is ons gebouw toe aan een renovatie. De renovatie staat in de planning, maar het bedrag is nog niet toereikend. 

 

Om ons te steunen kunnen alle Rabobankklanten op ons stemmen. Vorig jaar was 1 stem € 14,- waard, dus het is zeker waard om te stemmen en ook al je vrienden en familie op ons te laten stemmen! Dit kan ook door bijgevoegde poster te delen op al je sociale media of rond te sturen via whatsapp. Je kunt ze ook verwijzen naar onze raboclubsupport pagina: https://www.rabo-clubsupport.nl/utrecht-en-omstreken/deelnemers/details/373928-scouting-vreeswijk?zoekterm=scouting

 

U kunt stemmen via:

www.rabobank.nl/clubsupport

>> Utrecht en Omstreken

>> Scouting Vreeswijk

Of via de Rabo App / Rabo Online Bankieren

 

De Stemperiode is : 4 t/m 26 september 2023

Bekendmaking resultaten is : 10 oktober 2023


Voor meer informatie, zie ook de bijlage.


Agenda

2 september – Overvliegen

4 september – Start Rabobank clubsupport

9 september – Eerste “Normale” opkomst van het jaar

10 september – Vriendendag

23 september – Geen opkomst in verband NK-zeilen


 

Met vriendelijke groet,

Het stafteam


Thimo van Miltenburg - Schipper
Sam Kramer - Stuurman
Jeremy van Raaij - Stuurman
Bojay Stam - Stuurman
Timo Janssen - Stuurman
Bas Lucassen - Stuurman

 

dolfijnen@prinsbernhardgroep.nl

 

Kijk voor een actuele telefoonlijst op de website!

 

www.prinsbernhardgroep.nl

U krijgt deze e-mail omdat u een lid bent of kent van de Prins Bernhardgroep. Klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen