Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Nieuwsbrief Nieuwjaarsduik Orca's, Zeeverkenners en Wilde Vaart

Nieuwsbrief Nieuwjaarsduik Orca's, Zeeverkenners en Wilde Vaart

Orca/Zeeverkenner Nieuwsbrief

Beste (ouder(s)/ verzorger(s) van) ‍,

 

Allereerst (alvast) de beste wensen voor 2024! We gaan er weer een goed jaar van maken!

 

----------------------------------

 

Op zaterdag 6 januari 2024 gaan ook de Orca’s, Zeeverkenners en Wilde Vaart een Nieuwjaarsduik houden in een zwembad. Wij gaan naar zwembad ‘De Scheg’ in Deventer.

 

We verzamelen om 09.00 op het Fort, waarna we naar het zwembad rijden. Rond 16.30 uur zijn we terug op het Fort.


Meenemen:

  • een € 1 en een € 2 muntstuk. (We weten niet hoe de kluisjes werken.)
  • zwemkleding + handdoek.
  • lunch of geld voor lunch.

 

De kosten zijn € 20,- p.p. Gelieve dit uiterlijk 4 januari over te maken naar NL66RABO0132867915 t.n.v. Zeeverkenners Scouting Vreeswijk. Graag daarbij in de omschrijving: Nieuwjaarsduik 2024 en voor- en achternaam van uw zoon/dochter noemen, zodat we een duidelijk overzicht hebben.

 

De inschrijving op de website sluit op 4 januari.

 

Let op: voor deelname is zowel betalen als inschrijven op de website noodzakelijk. Anders kunnen we niet inschatten hoeveel auto’s we moeten regelen. U hoeft zich niet aan te melden om te rijden en kinderen mee te nemen. Mocht u zelf u kind willen brengen en halen, dan horen wij dat natuurlijk graag, zodat we daarmee rekening kunnen houden. Geef dit via Whatsapp door aan Bart.

 

Met vriendelijke groet,

Het stafteam


U krijgt deze e-mail omdat u een lid bent of kent van de Prins Bernhardgroep. Klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen