Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Algemene Nieuwsbrief Pinksterkamp

Algemene Nieuwsbrief Pinksterkamp

Algemene Nieuwsbrief

Beste (ouder(s)/ verzorger(s) van) Bezoeker ‍,

 

 

Over anderhalve week is het zover: het Pinksterkamp. We hebben al mooi kunnen oefenen met zeilen, roeien, wrikken en kanoën doordat we op tijd klaar waren met onderhoud en het mooie weer. In deze nieuwsbrief staat informatie voor het Pinksterkamp voor alle speltakken. Het Pinksterkamp in Kerkdriel. De parkeerplaats is op dit adres: Zandstraat 5a, 5331 PG Kerkdriel. Mocht u nog niet betaald hebben, dan verzoeken we vriendelijk om dit zo snel mogelijk te doen.

 

Vervoer en aanhangwagens

We zoeken ouders met auto’s die heen en/of terug willen rijden. Zou u zich daarom willen aanmelden via dit formulier met o.a. vermelding hoeveel zitplaatsen (excl. bestuurder) én bagageruimte in de auto is. Voor het kamp krijgt u bericht of u moet rijden.

 

We zoeken ook ouders die met een aanhangwagen heen en terug kunnen rijden. We horen dit graag!

 

Heenweg

 

Orca’s, Zeeverkenners en Wilde Vaart

Voor de heenweg spreken de jeugdleden van de Orca’s, Zeeverkenners en Wilde Vaart af op vrijdag 17 mei om 19.00 uur op het Fort. Jullie rijden dan gezamenlijk naar de kamplocatie. Er zal een staflid op het Fort aanwezig zijn. Dan kunnen ook de tenten in de aanhangwagens worden geladen. We zullen pas vertrekken als alle leden en al het materiaal is ingeladen.

 

Dolfijnen

De Dolfijnen die gezamenlijk rijden zullen zaterdag 18 mei om 08:00 verzamelen op Fort Vreeswijk. In verband het klaarzetten van de tenten en het varen van ons wachtschip "De Nieuwe Zorg" naar het Pinksterkamp terrein, zal er mogelijk zaterdagochtend helaas geen leiding aanwezig zijn om het gezamenlijk rijden te begeleiden.

 

Wij hopen dat het de ouders lukt om dit onderling te regelen. Het dolfijnen stafteam zal wel vooraf aan de hand van de inschrijving een auto indeling maken. Het is ook mogelijk om zelfstandig naar het terrein te rijden. Dit is echter niet gewenst gezien er slechts een beperkt aantal plekken parkeerplekken zijn.

 

Tussen 08:30 tot 09:00 zal er een dolfijnenleiding bij de parkeerplaats staan om de kinderen en ouders op te vangen en aan te wijzen waar de tenten staan.

 

 

Terugweg

 

De terugweg is voor alle speltakken hetzelfde, dit om verwarring te voorkomen.

 

Voor de terugweg moeten de jeugdleden op maandag 20 mei om 11.00 uur op het kampterrein worden opgehaald. We rijden dan terug naar het Fort, waar iedereen vervolgens kan worden opgehaald. We zouden het op prijs stellen als een aantal leden/ouders zouden kunnen helpen met het uithangen van de tenten in het gebouw. Natuurlijk zijn er stafleden aanwezig.

Leden mogen pas vertrekken na het afmelden bij hun staflid.

 

Bagage

 

De standaardpaklijst is te vinden via Downloads (prinsbernhardgroep.nl). We benadrukken:

-          medicatie mét schriftelijke uitleg aan het staflid bij de auto’s geven;

-          luchtbedden vóór het kamp controleren op lekkage. We hebben géén reservebedden;

-          regenkleding mee;

-          zwemkleding mee;

-          telefoongebruik zal worden beperkt tijdens wedstrijden en overige activiteiten;

 

Het belooft weer een supertof kamp te worden!

 

Met vriendelijke groet,

Het stafteam


U krijgt deze e-mail omdat u een lid bent of kent van de Prins Bernhardgroep. Klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen