Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Aanvullende Nieuwsbrief - Schoonmaak schip vrijdag 10 mei

Aanvullende Nieuwsbrief - Schoonmaak schip vrijdag 10 mei

Aanvullende Nieuwsbrief

Beste (ouder(s)/ verzorger(s) van) Bezoeker ‍,

 

 

Het afgelopen onderhoudsseizoen is er niet alleen hard gewerkt aan de vletten, maar ook is (en wordt) er flink geklust aan het schip door stamleden. We zijn momenteel zelfs bezig met een verbouw van de keuken, waardoor we er een stuk efficiënter gebruik van kunnen maken.

 

Door al het reguliere gebruik het afgelopen jaar en het geklus is het tijd voor een grondige schoonmaak. Dan kunnen we het aanstaande Pinksterkamp en de rest van het vaarseizoen prettig gebruik maken van het schip.

 

Hulp met schoonmaken a.s. vrijdag 10 mei 19.30 uur

Wij kunnen dit niet alleen, we hebben hierbij uw hulp nodig. Er is geen technische kennis nodig, er hoeft niets te worden gerepareerd of iets dergelijks. Het is alleen de schoonmaak van het schip van de binnenkant van boeg tot spiegel. Zou u ons als ouders hierbij willen helpen door op vrijdag 10 mei om 19.30 uur de handen uit de mouwen te willen steken? U hoeft zich niet aan te melden. Alle hulp is van harte welkom! Natuurlijk zorgen we ervoor dat er koffie, thee en koekjes klaarstaan.

 

Het schip ligt naast de Oranjebrug in Vreeswijk.

 

 

Met vriendelijke groet,

Het stafteam


U krijgt deze e-mail omdat u een lid bent of kent van de Prins Bernhardgroep. Klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen