Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Orca/Zeeverkenner Nieuwsbrief juli 2024

Orca/Zeeverkenner Nieuwsbrief juli 2024

Orca/Zeeverkenner Nieuwsbrief

Beste (ouder(s)/ verzorger(s) van) Bezoeker ‍,

 

 

 

Zomerkamp Orca’s &  Zeeverkenners – 13 t/m 20 juli

Deze week is het zover: het zomerkamp!

 

Het thema van het zomerkamp voor de Orca’s en Zeeverkenners is de ‘Azië’. Jullie worden opgeleid in Aziatische culturen, vechtsporten en eer. Wees gerust: we staan open voor alle onderdelen van de Aziatische culturen (van ninja’s, Godzilla en kungfu tot Mario en manga). We zijn benieuwd naar jullie themakleding en denk eraan om eetstokjes mee te nemen!

 

De zomerkamplocatie is in het recreatiegebied ‘de Gouden Ham’ aan de Hamsestraat in Appeltern (Gelderland).

 

Aan de nieuwsbrief zit als bijlage een paklijst gehecht. We zitten op een voor het publiek toegankelijk terrein. Neem zo min mogelijk kostbaarheden en elektronica mee. De groep is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal.

 

Start

We verzamelen a.s. zaterdagochtend 13 juli om 08.00 uur (in de ochtend) op het schip in Tiel (Gelderland). De exacte locatie zullen we de avond ervoor in de groepsapp van de jeugdleden en van de ouders van de Orca’s sturen. We weten op dit moment nog niet waar er voor ons in Tiel een ligplek is. Na het inschepen van de jeugdleden en het openen van het kamp vertrekken we richting het kampterrein, zodat we op een schappelijk tijdstip aankomen. We gaan nog een flink deel van de dag varen om daar aan te komen. Mocht u vertraging hebben of zijn verhinderd, dan kunt u contact opnemen met Bart.

 

Einde

Het kamp is afgelopen op zaterdag 20 juli om 11.00 uur. De jeugdleden staan dan vermoeid en blij na een week van lachen, zeilen en spellen op hun ouders te wachten. De Dolfijnen en Wilde Vaart zullen op dat tijdstip aankomen op het kampterrein. Anders dan andere jaren wordt er dit jaar géén vervoerplan gemaakt door de leiding, omdat bijna ieder jaar iedere ouder wel zijn/haar kind komt ophalen. Mocht u niet uw kind zelf kunnen komen ophalen, dan kan vast wel iets worden afgesproken met een van de andere ouders.

 

Zomerstop – 27 juli , 3 augustus, 10 augustus, 17 augustus en 24 augustus

Er is geen opkomst in verband met de kampen van de Dolfijnen, Wilde Vaart en de Stam en de beschikbaarheid van de strafleden.

 

Eerste opkomst nieuwe seizoen – 31 augustus

Op 31 augustus is de eerste opkomst van het nieuwe seizoen. Denk eraan om bij mooi weer zwemkleding, een handdoek en zonnebrand mee te nemen.

 

Overvliegen – 7 september

Het overvliegen zal op Tull en t' Waal plaatsvinden en duurt van 9:00 tot 13:00 uur. Aan het einde van de opkomst zal er ook een officieel gedeelte plaatsvinden, waarbij de kinderen geïnstalleerd worden in de nieuwe speltak. Hierbij zijn de ouders ook welkom om te komen kijken.

 

-------------

 

Sponsorkliks

Onze groep doet mee aan SponsorKliks.com, op deze manier krijgen wij een extra zakcentje binnen. Klik via de banner op onze website naar jouw favoriete webwinkel en onze groep krijgt een commissie van de betreffende webwinkel bij jouw aankopen. Hiermee sponsor je onze groepskas, terwijl je niet meer betaalt! Heel veel webwinkels doen mee. Van Bol.com en CoolBlue tot Thuisbezorgd.nl, van de Staatsloterij tot CheapTickets.nl.

Meedoen? Kijk op www.prinsbernhardgroep.nl/voorleden/sponsorkliks voor meer informatie of ga direct naar onze pagina op SponsorKliks.com via deze link. Alvast bedankt!

 

Sociale media

Wij hebben een account op Instagram en Facebook, waarop we regelmatig foto's en video's delen van de avonturen van de speltakken.

Op beide accounts wordt verschillende content gedeeld, dus volg, like, deel vooral al onze berichten. Ons Instagram-account heet ‘prinsbernhardgroep’ en ons Facebook-account heet ‘Waterscouting Prins Bernhardgroep’.

 

-------------

 

Agenda

13 t/m 20 juli              – Zomerkamp Orca’s & Zeeverkenners

20 t/m 27 juli              – Zomerkamp Dolfijnen en Wilde Vaart

27 juli t/m 3 aug         – Zomerkamp Stam

10 augustus                – geen opkomst Orca’s, Zeeverkenners & Wilde Vaart

17 augustus                – geen opkomst Orca’s, Zeeverkenners & Wilde Vaart

24 augustus                – geen opkomst Orca’s, Zeeverkenners & Wilde Vaart

31 augustus                – eerste opkomst nieuwe seizoen

7 september                – overvliegen

 

Met vriendelijke groet,

Het stafteam


U krijgt deze e-mail omdat u een lid bent of kent van de Prins Bernhardgroep. Klik hier om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen