Zomerkamp Orca's & Zeeverkenners 2019

Categorie
Orca's en Zeeverkenners
Datums
20 juli 00:00 - 27 juli 00:00

Het zomerkamp zal voor de orca’s en de zeeverkenners zijn van vrijdagavond 19 t/m zaterdag 27 juli. Dit jaar gaan we naar het altijd zonnige Brielsemeer op zomerkamp. Als je mee wil, schrijf je dan vóór 17 juni (aanstaande maandag) in op de website!

De orca’s en zeeverkenners vertrekken vrijdagavond met het schip. De verzameltijd en exacte locatie worden later bekend gemaakt.

De kosten voor het gehele zomerkamp bedragen €140,-. Dit bedrag kan overgemaakt worden naar: NL66RABO0132867915 t.n.v. Zeeverkenners Scouting Vreeswijk. Ouders met een U-Pas of N-Pas kunnen korting krijgen op de kampprijs. Ouders kunnen zich hiervoor bij de ledenadministratie melden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het kampthema voor de orca’s en zeeverkenners is al bekend, maar houden we nog heel even geheim. Voor wie het echt al heel graag wil weten: we hebben een héél subtiele hint achtergelaten op de facebookpagina in de posts over de kamplocatie.

 

 
 
 

Powered by iCagenda