NaWaKa 2022 Zeeverkenners, Orca's, Wilde Vaart

Categorie
Orca's, Zeeverkenners en Wilde Vaart
Datums
6 augustus 00:00 - 18 augustus 00:00
Locatie
Zeewolde

Nationaal Water Kamp 2022 Zeewolde (NaWaKa)

Volgend jaar vindt weer het Nationaal Water Kamp plaats op het Scouting landgoed bij Zeewolde. Waterscoutinggroepen uit heel Nederland en ook enkele groepen uit het buitenland komen voor dit te gekke zomerkamp allemaal naar Zeewolde. Net als 2018 zullen wij ook weer van de partij zijn! Voor de Zeeverkenners, Orca’s en Wilde Vaart is dit kamp van zaterdag 6 augustus 2022 t/m donderdag 18 of vrijdag 19 augustus 2022. De einddatum hangt nog of hoe we de terugvaart gaan aanpakken. Informatie hierover volgt later.

De voorlopige kampprijs voor de Zeeverkenners, Orca’s en Wilde Vaart is €390,- euro. We beseffen dat dit een enorm bedrag is, daarom gaan we proberen om dit bedrag door middel van sponsoring en acties naar beneden te krijgen richting de €350,- euro.

Al het geld wat opgehaald wordt met de Grote Clubactie zal hier onder andere voor gebruikt worden. We kunnen helaas niet garanderen dat we het bedrag van 350,- ook gaan halen. Mocht u zelf nog suggesties hebben voor acties of andere concrete ideeën om sponsorgeld binnen te halen dan horen we dit uiteraard graag.

De dolfijnen zullen alleen de tweede week van het NaWaKa op kamp gaan en maar 5 dagen blijven. Zij betalen uiteraard een andere kampprijs. Zie voor meer informatie de dolfijnennieuwsbrief.

Je kan je inschrijven voor het NaWaKa 2022 via de website. Inschrijven kan tot 1 december 2021 ivm het verlopen van de vroegboekkorting in december. De betaling van het kampgeld zal echter later plaatsvinden. Een inschrijving op de website betekend echter wel een betalingsverplichting. Bij uitschrijven/ afzien van deelname na 1 december 2021 zal teruggave van het kampgeld niet of beperkt mogelijk zijn.

Meer informatie over het kamp is terug te vinden op www.nawaka.nl of neem contact op met de staf.

 

De inschrijving op de website is gesloten. Bij vragen of bijzonderheden neem contact op met de staf. 

 
 
 

Powered by iCagenda