Naast de vrijwilligers die helpen met het verzorgen van het scouting spel, zijn er ook diverse bedrijven/fondsen die zich in zetten of hebben ingezet voor ons scouting spel. Deze sponsoren bieden ons materiaal en/of geld aan. Als dank hiervoor vermelden we graag deze bedrijven op deze pagina.


Vlietjonge staalhandel heeft ons een groot deel van het staal van onze drijvende steiger gesponsord. Daarnaast sponsort Vlietjonge ook ons wachtschip de Nieuwe Zorg met staal dat benodigd is voor reparaties en verbeteringen.

Staalstraal Brabant (onderdeel van Brabant Group) heeft kostenloos voor ons de buizen van de drijvende steiger bij het schip gestraald en gecoat, en daarnaast ook de verf voor de volledige steiger gesponsord.

Service aan Boord sponsort ons wachtschip de Nieuwe Zorg met materialen die nodig zijn voor de vaart en onderhoud, zoals onder andere wrijfhouten, bezems, dekshampoo en lijnen.

Kolkbier heeft een bijdrage geleverd aan de aanschaf van 4 nieuwe kano's, die voornamelijk gebruikt worden door de Dolfijnen.

Rens de Bruyn helpt met het in en uit het water halen van onze vletten voor het onderhouds seizoen. Doormiddel van een dieplader wordt het werk vele malen makkelijker gemaakt voor de zeeverkenners en de staf.

SMELT Portofoons.nl heeft een set Motorola portofoons geleverd die tijdens het varen en opkomsten voor goede communicatie zorgt tussen stafleden. Ook opzoek naar portofoons? SMELT verkoopt en verhuurt de nieuwste portofoons

Kanoshop.nl heeft peddels gesponsord voor de kano's van de dolfijnen, zodat de Dolfijnen weer het water op kunnen met de kano's.

Wassenaar Maritiem

Wassenaar Maritiem heeft ons gesponsord met een aantal zeer degelijke reddingsvesten voor tijdens het zeilen op ruig water of met onstuimig weer.

K.F. Heinfonds en stichting Boschuysen

Bijdragen van het K.F. Heinfonds en de stichting Boschuysen hebben onze drijvende steiger mogelijk gemaakt.

 

 

De Samenwerkende Maritieme Fondsen

 

De samenwerkende Maritieme Fondsen hebben een bijdrage geleverd aan de 4 nieuwe kano's die we enkele jaren geleden hebben aangeschaft.

 

Ook bijdragen?

Wilt u ons als bedrijf graag wat aanbieden, dan kunt u contact opnemen met de groepsbegeleider.

Ook is het mogelijk om ons financieel te steunen, zonder daarzelf geld aan uit te geven. Dit kan via Sponsorkliks.