Wil je geen lid meer zijn? Jammer!

Voordat je het doorzet willen we graag weten waarom je deze keuze maakt. Bespreek het a.u.b. met één van de stafleden. Mocht er iets mis zijn, dan kunnen zij hier wellicht iets aan doen. Klik hier voor de e-mailadressen.

Als je het zeker weet, stuur dan een e-mail naar de ledenadministrator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld jouw naam, geboortedatum en speltak. Ben je jonger dan 18 jaar, dan kunnen alleen jouw ouders of verzorgers jou uitschrijven. De ledenadministratie schrijft je uit bij Scouting Nederland en stopt de inning van contributie.Je bent pas officieel geen lid meer wanneer de ledenadministrator je heeft uitgeschreven. Je ontvangt hier een bevestiging van.

Het kan zijn dat je later nog wordt benaderd met een vragenlijst over (het beëindigen van) het lidmaatschap.

We hopen dat je een leuke tijd hebt gehad. Wellicht tot ziens!

Opzegtermijn
Het is alleen mogelijk om een lidmaatschap per kwartaal op te zeggen.

 

  • Indien een opzegging meer dan 30 dagen voor het einde van een kwartaal wordt ontvangen, dan is de uitschrijfdatum de laatste dag van het kwartaal waarin de opzegging ontvangen wordt.
  • Indien een opzegging binnen 30 dagen voor het einde van een kwartaal wordt ontvangen, dan is de uitschrijfdatum de laatste dag van het volgende kwartaal.

 

Je blijft contributie verschuldigd tot de uitschrijfdatum.

 

Let op: Als je wegblijft zonder opzegging bij de ledenadministratie, dan blijf je contributie verschuldigd.