Zomerkamp Dolfijnen en Wilde Vaart

Categorie
Dolfijnen en Wilde Vaart
Dates
2023-07-15 13:00 - 2023-07-21 13:00
Locatie
Havenweg, Giesbeek, Zevenaar, Gelderland, Nederland, 6987 ET

Zaterdag 15 juli is de start van het spetteren zomerkamp van de doflijnen en Wilde vaart. De dolfijnen die gezamenlijk rijden zullen om 10:00 verzamelen op fort Vreeswijk en rijden naar de Valeplas in Giesbeek. Hier zal ook de Nieuwe Zorg (ons wachtschip) aangemeerd liggen. 

Tijdens het zomerkamp zullen de dolfijnen gaan kanoën, zeilen, zwemmen, rennen en gillen in een nu nog geheim thema ;) Om er voor te zorgen dat de dolfijnen niets vergeten staat bij Voor leden -> Downloads -> Dolfijnen de algemene paklijst met alle spullen die de kinderen mee moeten nemen. Rond de start van het zomerkamp zal een aangepaste paklijst voor het zomerkamp gestuurd worden via de WhatsApp groep.

De kinderen kunnen vrijdag 21 juli om 13:00 weer opgehaald worden op dezelfde locatie. Bij twijfels over de datums kan er contact worden opgenomen met de dolfijnenschipper (Thimo)

De kampprijs is € 140,-. Dit kan overgemaakt worden naar NL75 RABO 0132 8678 50, Scouting Vreeswijk. Graag in de beschrijving de naam van het kind toevoegen. De deadline om in te schrijven is 5 juni.

 

Gezien de afstand zullen wij voor dit kamp het carpoolen weer organiseren. Gelieve in de notitie aan te geven of je sowieso gaat rijden of dat het ook prima is, als het kind met iemand anders meerijdt.

Verder gaan we er vanuit dat de ouders die de dolfijnen op zaterdag 15 juli afzetten in Giesbeek, ook weer zeeverkenners terug kunnen zetten op het fort, om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de auto's. Indien dit niet mogelijk is, dit ook graag in de notitie aangeven.

 
 

Powered by iCagenda