Pinksterkamp 2024

Categorie
Algemeen
Dates
2024-05-17 18:00 - 2024-05-20 12:00
Locatie
Zandstraat, Kerkdriel, Maasdriel, Gelderland, Nederland, 5331 PG

Dolfijnen

Vanaf zaterdag 18 mei t/m maandag 20 mei is het dolfijnen Pinksterkamp. Dit is een regionaal kamp met alle waterscoutinggroepen uit onze regio. Tijdens dit kamp gaan de dolfijnen de strijd aan tegen en met de dolfijnen van de andere groepen om verschillende prijzen te winnen met de kanowedstrijd, optimistenzeilen, dolfijnenspellen en natuurlijk de kinderdisco. Het thema van dit jaar zal "Olympische spelen" zijn.

Het kampgeld is € 65,- en kan overgemaakt worden naar NL66 RABO 0132 867 915 t.n.v. Zeeverkenners Scouting Vreeswijk. Gelieve in de omschrijving de voor- en achternaam toe te voegen en Pinksterkamp 2024. Dit helpt onze penningmeester om een goed overzicht te krijgen.

De inschrijvingsdeadline is maandag 22 april 2024

Voor vragen over het kamp, tijden of het kampgeld, stuur vooral een bericht naar de schipper (Thimo) of loop naar hem toe na de opkomst. 

 

Vervoer Dolfijnen

De dolfijnen die gezamenlijk rijden zullen zaterdag 18 mei om 08:00 verzamelen op Fort Vreeswijk. In verband het klaarzetten van de tenten en het varen van ons wachtschip "De Nieuwe Zorg" naar het Pinksterkamp terrein, zal er mogelijk zaterdagochtend helaas geen leiding aanwezig zijn om het gezamenlijk rijden te begeleiden. Wij hopen dat het de ouders lukt om dit onderling te regelen. Ik zal wel vooraf aan de hand van de inschrijving een auto indeling maken. Het is ook mogelijk om zelfstandig naar het terrein te rijden. Dit is echter niet gewenst gezien er slechts een beperkt aantal plekken parkeerplekken zijn.

Tussen 08:30 tot 09:00 zal er een dolfijnenleiding bij de parkeerplaats staan om de kinderen en ouders op te vangen en aan te wijzen waar de tenten staan.

Maandag 20 mei is het Pinksterkamp helaas weer voorbij en kunnen de dolfijnen om 11:00 opgehaald worden. Hiervoor zullen wij aan de hand van de inschrijving een auto indeling maken. De dolfijnen die gezamenlijk rijden kunnen vervolgens om 11:45 opgehaald worden bij het Fort. Ik zal in de ouderapp een berichtje sturen wanneer de laatste auto is vertrokken.

Het adres is Zandstraat, Kerkdriel. Zodra de auto is geparkeerd, zal een dolfijnenstaflid vanaf hier aangeven waar de tenten staan. Let op dat dit een kwartier lopen is.

 

Varende speltakken

Van 17 tot en met 20 mei is er weer het Pinksterkamp.

Net zoals vorig jaar gaan we het kamp houden op de locatie: Kerkdriel. Gelet op de vaartijd/-afstand varen de jeugdleden op de heen- en terugweg niet mee met het schip. De kampprijs bedraagt € 65,-. Het is ons gelukt om de kampprijs hetzelfde te houden als vorig jaar te houden, waar wij best blij mee zijn. Het bedrag kan worden overgemaakt naar: NL66RABO0132867915 t.n.v. Zeeverkenners Scouting Vreeswijk. Graag daarbij de voor- en achternaam van uw kind en ‘Pinksterkamp 2024’ noemen, zodat we een duidelijk overzicht hebben.

De uiterlijke inschrijf- en betaaltermijn voor het Pinksterkamp is op 22 april. 

Nadere informatie over halen en brengen en programma volgt later via een losse nieuwsbrief. 

 
 

Powered by iCagenda