Installeren Dolfijnen

Categorie
Dolfijnen
Date
2024-10-26
Locatie
Fort vreeswijk 4 - NIEUWEGEIN
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het installeren is hét officiële moment van het jaar: dan worden de Dolfijnen die (onlangs) lid zijn geworden officieel ingewijd in de groep. Zij krijgen, na het doen van enkele opdrachten, door de leiding hun groepsdasje en insignes opgespeld. 

Als de dolfijnen de opdrachten met succes hebben afgerond, begint tussen 12:00 en 12:15 het officiële gedeelte en zullen de dolfijnen de dolfijnenwet voorlezen. Ouders zijn welkom om vanaf 12:00 te komen kijken bij het officiële gedeelte. 

Wij vragen iedereen (ook de dolfijnen die al geïnstalleerd zijn) in uniform naar de opkomst te komen. Mocht je nog geen uniform hebben, dan kan je deze kopen bij de scoutshop. Hou er rekening mee dat de scoutshop enkel vrijdagavond en zaterdagochtend open is.

Zou u uw zoon/dochter kunnen inschrijven als hij/zij aanwezig is bij het installeren (ook als je al geïnstalleerd bent) De inschrijvingsdeadline is zondag 20 oktober

De opkomst zal mogelijk iets eerder starten dan gebruikelijk. Dit wordt op een later moment bepaald en gedeeld. De opkomst zal om 12:30 eindigen.

 Indien u nog vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 
 

Powered by iCagenda